Lélekmentor 2023

Tervezett időpontok: ONLINE is bármilyen erre alkalmas kommunikációs eszköz segítségével élő közvetítésben.

2023 júniustól 17:00-20:00

2023 június 14 szerdán lesz az első alkalom, majd ezt követően 2 hét múlva szintén szerdán.

Ezek után. minden hónap páros hét szerdáján havi két alkalommal.

Helyszín: 1133 Budapest XIII., Váci út 90.

 

Ha hívást érzel LÉLEKMENTORként működni, vagy szeretnéd más tempóban felismerni azokat a módszereket, amiket a lélekmentor módszertana ad, akkor szeretettel várom jelentkezésedet!

Milyen technikákkal találkozol ezen a programon?

  • Sorselemzés, számaid tükrében. Mondhatnám életed forgatókönyvének is, vagy számmisztikának-numerologiának. Viszont olyan részletes és más szemszögből vizsgáljuk a karmikus-sorstani feladatokat és esetleges sérüléseidet, amit egy sima számmisztika tanfolyamon nem tanítják.
  • KRONOBIOLÓGIA ismerete. Egy orosz módszer, ami szintén a születési dátumból mutatja be a személyiségedet. Felismered, hogy a helyeden vagy-e, vagy esetleg valahol rendezni kellene magadban a rendszer helyreállítását.
  • A SORSátalakítás Módszertana (SM) ingás sorstisztító technika segítségével pedig feltárhatod, kitisztíthatod a negatívakat, majd pozitívakkal helyettesítheted azt. Egy továbbfejlesztett változatról van szó, amibe sok ÚJ eddig ismeretlen fogalom került be. Valamint tartalmaz a családállításhoz hasonló lélektisztító és átalakító lenyomatok vizsgálatát, helyreállítását is.

A programsorozatot családias légkörben max 5 fővel tartom Budapesten a 13. kerület Váci úti helyszínen, vagy a helyzet adta lehetőség figyelembevételével online. Egyéni időpont választási lehetőséggel is.

Havonta 2 alkalommal hétközben találkozunk (munka után), 17:00 órától.

A kurzus végén tanúsítványt állítunk ki, ami igazolja a lélekmentor tanfolyam elvégzését.
 
Lélekmentorként a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 TEÁOR szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathatsz tanácsadói tevékenységet, illetve indíthatsz vállalkozást!
 

Díja havonta fizetendő: 25.000 ft. 

Legyen áldás életed, minden pillanatában!

Áldott, szép napokat kívánok: Gréti

Bármilyen kérdéssel keress bátran! +36 70 329 4960

Az alábbi űrlapon keresztül tudod szándékodat hozzám eljuttatni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!