Megoldás a lelki problémákra

Van önmagadra legalább 1,5 órád?

Nyitott vagy a változásra?  Igen?  Keress bátran!

Bejelentkezés kizárólag telefonon történik. +3670 / 329 4960

Oldás, tisztítás működik online is, viber, whatsapp, skype, msn... rendelkezésünkre van a végtelenség tárháza...

Személyesen Budapesten az Árpád hídhoz közel tudlak fogadni.

-Ingás sorstisztítással, Spirituális Választechnikával, Újjáépítéssel, Symbol Healinggel, izomteszt-blokkoldó módszerrel és egyéb más technikával tudok ránézni a problémád gyökerére, majd azt közösen megoldva jutunk el a javulás felé.

Az alkalmazott módszerek többségét tanítom is, így lehetőséged van elsajátítani őket.

Mennyi összeget kell önmagadra szánnod?

Az én időm a te javulásod érdekében 17.000 ft/alkalom.

Hányszor kell jönnöd?

Amikor te szeretnél, de van, aki csak egyszer járt nálam és beindult a változás.

Nyugtázzuk sikerrel a te tisztításodat is!

Az alábbi hatásos technikákkal tudok neked is segíteni!

Hogy melyik módszert alkalmazom, az mindig az adott helyzetben derül ki. Csak bízd rám magad!

Spirituális Választechnika (SVT)

A Spirituális Választechnika  túlszárnyalja a legtöbb ismert alternatív gyógymódot. A Magasabb szintű Tudatossággal (Felsőbb Énünkkel)  való kapcsolat felvételt követően, tudunk a lélekkel együtt dolgozni. Ezáltal lehetőségünk van a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, és a benne lévő diszharmónikus energiákat kitisztítani.

TOVÁBB>>>

Spirituális Újjáépítés (SPU)

A Spirituális Újjáépítés az élet három fő formáját érinti: test; lélek; szellem. A lélek és annak genetikai programjai felelősek a fizikai test rendellenességeiért és az élet kifejeződéséért, amikor leszületünk (inkarnálódunk). A módszer alkalmazása közben Spirituális Vezetőinkkel, Felső Énünkkel dolgozunk...

TOVÁBB>>>

A lélek színháza

A lélek színháza – csoportos foglalkozás- Szereposztásban a lélek! Légy TE a főszereplő! Lépj be a valóság otthonába! Kezdj ÚJ életet! Az élet játékában, az élet valódi színpadán megmutatkozik minden részlet, aminek felismerésekor megváltozhat az életed! Lehetsz főszereplő, vagy mellékszereplő is. 

TOVÁBB>>>

SORSátalakító módszer

Ingás sorstisztító módszer, akadályok, blokkok tisztítása+pozitív energiák betöltése. A sorstisztító módszer a tudat alatti elmét és a lélekfeljegyzést (Akasha-krónika) vizsgálja, ahol a lélek összes megtapasztalása fel van jegyezve. Segítségével gyorsan megtalálhatóak a korlátozó elképzelések, hitrendszerek, főbb félelmeink, amelyek akadályozhatják jelen életünket.

TOVÁBB>>>

Átok-rontás megszüntetése

AURA mélytisztítással eltávolítható. Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.  A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus. Ezzel szemben a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérően a rezgés diszharmonikus.

TOVÁBB>>>

Hol vagyok elérhető?

Központi helyszín

Budapesten az Árpád hídhoz közel találsz meg. 1133 Budapest XIII. kerület Váci út 90. Telefonszám: +36 70 329 4960

ONLINE is várlak!

Munkaidő

Hétköznap hétfőtől-péntekig 12:00-20:00 óráig tudsz hozzám jönni. Az utolsó időpont 18:30 óra, mivel a tanácsadás kb: 1,5 órás időintervallum. ONLINE is várlak!