Minden rezgés hatással van ránk

 
A tértisztításról elég keveset hallani manapság, pedig nagyon fontos lenne, hogy életterünk rezgéseit is karban tartsuk. Régebben sok könyvet vásároltam és rengeteg videót megnéztem, milyen jelentősége van a tértisztításnak. Szinte mindenféle gyakorlatot ki is próbáltam.
 
De miért volt erre szükség? Azért, mert éreztem azt, hogy az otthonunk energiája nincs teljesen rendben. Minden tiszta, szép bútorokkal berendezve, sok virág, de valami mégis hiányzott.
 
Amikor a feng shuit tanulmányoztam, ott is szó volt a tértisztításról. Majd később a radiesztézia képzéseken is beszéltek róla az előadók, de egy kicsit felületesen. Nem tulajdonítottak különös figyelmet neki. (ez már, sok-sok évvel ezelőtt volt)
 
Gondoltam, mindegy biztosan nem kell ezt annyira komolyan venni. De ahogy teltek, múltak a hetek-hónapok, egyik reggel arra ébredtem, hogy azt álmodtam, amikor égnek a gyertyák a nappali asztalán, a tűzzel együtt elég a levegőben (térben) lévő “láthatatlan” negatív energia is.
 
Gondoltam ez egy üzenet az Égi vezetőktől, hogy itt az ideje annak, hogy tisztítanom kell a teret. Gyorsan megnéztem a holdnaptárat, épp ez a nap volt az, amikor ezt a szertartást el lehet végezni. Micsoda “véletlenek”. Mivel kertes házban lakom, még találtam is hozzávalókat a kertben.
 
Szükségem volt néhány szál fehér virágra, gyógynövényre a füstöléshez, mécsesekre, illó olajra, almára, kristályokra stb . Ezek eszközök, melyeket a tértisztításhoz használok azóta is.
 
De tudtad-e, hogy a házadnak, lakásodnak is van lelke? Őt is tisztítani kell. Ezt már valóban fentről kaptam. Összeállítottam egy nagyon jó rendszert, ami igen hatásosnak tűnik azóta is.
 
Én amikor tértisztítást végzek, mindig segítségül hívom szellemi vezetőimet, az angyalokat, Felsőbb Énemet. Nem utolsó sorban magának a házunknak a szellemét, Felső Énjét is rendszeresen megtisztítom. Amikor a teret energetizálom nemcsak a házunk lelkét, de a saját lelkemet illetve a családom lelkét is tisztítom egyben.
 
Minden rezgés hatással van ránk, ha akarjuk, ha nem. Az Ősi mágikus tér és lélektisztítás tanfolyamon megtanítalak téged is arra, hogyan végezd el ezt a mély tisztító és regeneráló tértisztító folyamatot, szertartást.
 
 
Minden megosztást megköszönök.
 
+3670/329-4960
 

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet