ONLINE és – egyénileg is elvégezhető spirituális tanfolyamok

 

Kedves Érdeklődők, Barátaink!

[clx_drc]online tanfolyam[/clx_drc]Nem tudsz Budapestre utazni, hogy személyesen részt vegyél a tanfolyamon? Vagy szívesebben fejlődnél egyénileg (nem csoportban) ? Akkor itt egy nagyon jó lehetőség NEKED!

ONLINE formában is jelen lehetsz velünk, sőt egyéni részvételre is lehetőséged van!

Az alábbi információt NEKED írtuk! Válaszd ezt a lehetőséget, ha számodra az ONLINE vagy az egyéni megjelenés a megfelelő!

Az Online, vagy egyéni tanfolyamok a következőképpen érhetőek el.

A legkeresettebb módszerek rövid időráfordítással.

Csakra harmonizálása Átok-rontás-kötés levétel Kristálygyógyászat-ásványtan ismeretek Kristályprogramozás Spirituális ingahasználat Ősi mágikus tér és lélektisztítás Rajzelemzés-rajzteszt

A díj nem változik online, egyéni részvétel  esetében sem. Ha az otthoni módszert választod akkor, a díjat előre utalással tudod rendezni.

Az összeg beérkezését követően küldjük a leírást, ami letölthető, kinyomtatható. Az írott anyagok jogvédettek – csak saját részre használhatóak fel-. 

Skype, Viber, Whatsapp, msn …  vagy egyéb más kommunikációs eszköz segítségével tudunk együtt dolgozni, ami a gyakorlatokat és egyéb információ átadást tartalmazza. Valamint néhány anyaghoz hanganyag is párosul, amit mammutmail-en keresztül egy link segítségével lehet letölteni majd.

 

Magasabb szintű tudást ígérő, több időráfordítással

A sors átalakítás módszertana (ingás) Karma sors és életfeladat Kronobiológia   Symbol healing (ingás)technika Lélekmentor programsorozat Mágikus képesség fejlesztése-mestertudása-

 

Ami nem működik online formában, de egyéni időpontban igen

 

Radiesztézia-földsugárzásmérése

Bízom benne, hogy ez a néhány soros információ  megfelelően érthető.

Ha szeretnél egyéni időpontban vagy ONLINE fejlődni, akkor hívj ezen a számon és minden részletet egyeztetünk: +36 70 / 329 4960

Albecz Margaréta (Gréti) Instructor és tanácsadó

 

%d bloggers like this: