SORSÁTALAKÍTÁS ingás TANFOLYAM

Sorsátalakítás módszertana

 

Kedves Mindenki!

Lányaimnak voltak különböző gondjai tavaly óta, mióta végeztem nálad a tanfolyamot, és szívesen megosztom veled. Mindegyikük munkahelyi gondokkal küszködött, tavaly nyár végén 2-3 hét alatt sikerült is megoldani a kisebbiknek, új munkahelyet talált és még albérletet is… a lehető legjobbat, miután arra is végeztem tisztítást!!!

A nagyobbik szintén megoldotta, bár neki 3-4 hónap folyamatos munkámba telt, mire rávette magát, hogy egyáltalán pályázzon,  de végül ebben is sikerrel járt, 3-4 tisztítást követően, és nyugodtabb, jobb helyre talált. Ahogy huzamosabb ideig látom-hallom a hangjukon, hogy nem érzik jól magukat valami miatt, már kérem is a segítséget felsőbb én-jüktől… és már dolgozunk is rajta az ingás módszerrel. Nagyon klassz dolgot adtál a kezembe, hálás vagyok érte!!!!!

Sok szeretettel: Erzsi


 

Szia Mindenkinek! Sorsátalakítás módszerrel kapcsolatos  tapasztalatom: Van egy barátnőm, aki már évek óta jár különböző kezelésekre, ő maga is ismer egy technikát. Felajánlottam neki a módszert, és kértem, hogy mondjon őszinte véleményt.

Nagyon tetszett neki, azóta rendszeresen jön tisztításokra, legtöbbször egy súlyosabb és egy enyhébb problémára szoktunk dolgozni. A haláltól való félelme érezhetően csökkent, az általános kedélyállapota is javult, de az évek óta fennálló fülzúgását még kell kezelni. 

Az igazsághoz tartozik, hogy nagyon jól látja magát kívülről, nagyon tárgyilagos, és még humorral is meg van áldva, viszont szerintem sokat agyal a hallottakon, pedig mindig figyelmeztetem, hogy ne programozza újra, amit kitisztítunk. 

A lányom térd problémáját egyenlőre nem tudtuk megoldani, viszont az előbb említett barátnőmmel beszélgettünk róla, hogy úgy tűnik, hogy ő maga ragaszkodik valami miatt a fájdalmaihoz. Barátnőm javaslatára saját magamon ingáztam (mit kell változtatnom, hogy a lányom problémája megoldódjon?), és elég érdekes dolgok jöttek ki. Bízom benne, hogy a térdvédőjét nem azért veszi fel ritkábban, mert szeret szenvedni, hanem mert csökken a fájdalma. Erre még nem kérdeztem rá, csak figyelem, mert a válasza általában az, hogy úgysem segít semmi, csak ha megműtik.

Néhány családtagomat tisztítottam még,  párkapcsolati témában, itt még várom a visszajelzésüket. 

Saját magamat a céggel kapcsolatban tisztítottam, eredménynek mondhatom, hogy nem stresszelek napi szinten mindenen, a tisztításoknak  köszönhető, hogy „átadtam” a nehézségeket a vezetőimnek, és tudom, hogy a jó döntések felé terelnek. 

Ha még lesz valami  jelzem Neked. Az elkövetkező tanfolyamaidhoz pedig sok érdeklődő, nyitott lélektársat kívánok. 

Szeretettel: Bea


 

Tapasztalatom a Sorsátalakítás ingás módszerről az, hogy a tisztítások/kezelések  jól sikerülnek. Jobban lettek a kliensek  és pozitívan változott az életük bizonyos területe is. 

Magamon is szoktam alkalmazni bizonyos problémákra, de azokban egyenlőre nincs nagy változás, vagy lehet hogy van, csak én nem veszem észre 🙂 

Köszönöm a tudást amit nálad szereztem és bízom benne hogy ennek segítségével tovább fejlődhetek. 

Minden jót kívánok Neked 🙂

Üdvözlettel: Sz.E.


 

Életem során nagyon sokszor kellett kisebb-nagyobb csoport előtt nyilatkoznom, előadást tartanom.

Ezek mindig nagyon nehéz percek voltak számomra. Általában hosszasan készültem rá, ennek ellenére mégis képtelen voltam összeszedetten beszélni, gyakran elment a hangom, egyszerűen leblokkoltam.

Rettenetesen zavart ez a helyzet és megoldást kerestem. Így kerültem Grétihez aki kapcsolatba lépve az Égiekkel megállapította, hogy egy előző életben átélt fulladás élmény az, ami a torokcsakrámat blokkolja.

Sorstisztítás és családállítás módszerével sikerült kitisztítania ezt a blokkot. Néhány héttel később felkérést kaptam egy tv interjúban való szereplésre, amelyen csodálattal és nagy örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem izgulok, összeszedetten tudok beszélni és a hangom teljesen normális.

Hálásan KÖSZÖNÖM!

Szabó Zita Budapest