Symbol Healing ingás technika – testemlékek tisztítása

Tudtad, hogy nemcsak a tudatalattid, de a tested is raktároz el emlékeket előző életeidből?

Ezek az emlékek, ha negatívak akkor könnyen eltávolíthatóak a Symbol Healing ingás módszerrel.

A tudatalattid és a tested számtalan információt hordoz magában, ami sokszor elakadásokat, egészségügyi problémákat tud okozni a jelen életedben.

Több ismert alternatív metódusban alkalmaznak szimbólumokat. Nekem is ez adta az alapot arra, hogy létrehozzak egy olyan technikát, ami ezeket összegyűjtve képes beindítani az öngyógyító folyamatot a lélekben, a tudat alattiban, az emberi testben.

Egy amerikában megjelent könyv adta az ihletett, majd a kineziológiában is alkalmazott módszerek egyrésze, illetve olyan ősi szimbólumok, amik már Atlantiszon is jelen voltak az életünkben.

Mivel több ingás rendszer is létezik, amit én magam is alkalmazok,  így sokat vagyok kapcsolatba a Felsőbb Énemmel és rajta keresztül a Spirituális segítőimmel.

Őket kértem meg, hogy támogassanak abban, hogy olyan metódust hozzunk létre közösen, ami nemcsak a lelket, de közvetlenül a fizikai testet is képes megóvni a diszharmónikus energiáktól.

Mivel előző életeinkből is hozunk betegségeket, ezekhez kapcsolódó hiedelmeket, így a jelen életünben ezek meg is jelennek.

A Symbol Healing technikája, ezeket az emlékeket segít eltörölni és átalakítani .

Mivel és hogyan tudod a módszert használni?

Ingával, Felsőbb Éneden keresztül, a Spirituális segítőiddel együtt, és 25 db ingatábla tud beazonosítást adni, mikor mit kell használnod a rendszeren belül.

Nemcsak szimbólumok, hanem elengendő és betápláló kijelentések is tesztelhetőek, ha épp erre van szüksége a testednek.

A korrekció eredményére  nem szükséges várni, mert az azonnal megtörténik a spirituális birodalmakban, az akasha krónikában. Majd ez íródik rá a fizikai testedre.

Vagyis a változás azonnal beindul.

Életminőségek javulásában is mutatott már pozitív eredményt a Symbol Healing .

Szükség van valamilyen magasabb képességre, hogy te is megtudd tanulni?

A válaszom: NEM.

Akkor mi kell hozzá?

Nyitottság, HIT, tisztaszívűség, bizalom, Önmagad és mások felé irányuló gondoskodás … egyéb más …

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz!