Tisztítsd meg a teret!

 

Tisztítsd meg a teret, tisztítsd meg az utat a bőséghez, boldogsághoz, egészséghez és szeretethez!

A tértisztításban, az ősi technikákat alkalmazzuk, amelyek bizonyítottan javítják a hangulatot, az energiát, a jó közérzetet és a megnövekedett jólétet.

Mindannyiunkban mélyen ott van a rendezett otthon utáni vágy. Olyan kényelmi helyre vágyunk, ahol önmagunk lehetünk, ahol megvalósíthatjuk álmainkat.

Ha elsajátítod ezt a technikát, akkor szeretteid és ügyfeleid számára is alkalmazhatod, ha úgy döntesz, hogy ezen a növekvő területen folytatod a karriered. A tértisztítás iránti érdeklődés drámaian bővül.

Léptél már be olyan otthonba, ahol azonnal könnyednek és felemelkedettnek érezted magad?

Vagy volt már olyan tapasztalatod, hogy besétáltál egy szobába, ahol a légkör miatt kimerültnek érezted magad?

Észrevetted, milyen érzésed van egy helyiségben egy vita után? Érezted ott a feszültséget és a nehézséget?

Mindezek a válaszok a környezet energiájával magyarázhatók. Minden térnek van energiája. A Te otthonod, nemcsak menedéknek összeállított anyagokból áll, hanem minden köbcentimétere – legyen az szilárd vagy látszólag üres hely – végtelen energiaáramlásokból áll.

Amikor belépsz egy olyan térbe, ahol azonnal könnyűnek és feldobottnak érzed magad, vagy belépsz egy olyan helyiségbe, ahol a légkör miatt kimerült vagy, akkor a környezet energiájára reagálsz. Néha az otthoni vagy munkahelyi energia stagnálhat és unalmassá válik. Ha ez a helyzet, fáradtnak és kedvetlennek érezheted magad, vagy izgatott és dühös lehetsz.

Az – Ősi mágikus tér és lélektisztítás–  technikáinak segítségével azonban bármilyen környezetben, így otthonodban és testben, lélekben is visszanyerheted az irányítást az energia felett.

A belső és a külső tér megtisztítása pozitív és erőteljes módon megváltoztathatja az életedet. Ha tiszta szándékot és szívből fakadó szeretetet használsz, a tértisztítás technikája felemelhetik az energiádat, és megnyithatják a következő hatalmas előnyöket:

 • Aktiválja az intuíciót
  Visszaállítja az egyensúlyt és a harmóniát otthonodban, testedben, lelkedben
  Megszünteti a pénzügyi, érzelmi és fizikai blokkokat a gazdagság, az egészség és a jólét növelése érdekében
  Feloldja az előnytelen rezgéseket
  Növeli az energiát
  Több szeretetet tudsz bevonzani az életedbe
  És még sok minden más …

Bármilyen kérdéssel, keress bátran!

+3670/329-4960

Gréti