Töltődj fel! Jelentkezz TE is kristályprogramozás tanfolyamra!

47944033 - multicolored tumbled crystal stones background - a large quantity of different colored healing tumbled gem stones making up a backdrop for use as a background

Az energiahiány nem csupán azt jelenti, hogy kimerültnek, boldogtalannak érezzük magunkat, vagy nem a megfelelő mederben folynak a dolgaink. Energiahiányos állapot az is, ha általában boldognak és elégedettnek tartjuk magunkat, de egy cél, amit el akarunk érni, nem sikerül.

Minden akadály energiahiányt jelent. De a kristályok ebben is segítenek minket. Összpontosítják az energiákat, feltöltenek, hogy megfelelő útra tudjuk terelni az életünket. Nem kell mást tenni, csak megnyugodni, ellazulni és hagyni, hogy a kövek végezzék rezgésáthangoló programjukat. A kristályok segítségét legjobban programozással kérhetjük.
 
Kristályprogramozást csak tisztított, energiával feltöltött kristályon lehet alkalmazni! Ha nem vagyunk teljesen meggyőződve saját energetikai képességeinkről, vásárolhatunk előre töltött kristályt is, de érdemesebb egy kristályprogramozás tanfolyamon fejleszteni magunkat!
 
Minden kristály alkalmas arra, hogy fokozzák az erejét egy pontosan előírt cél érdekében, azaz beprogramozzák. Minden kristálynak megvan a képessége és rendeltetése bizonyos területek erősítésére, de ezt tudatosítani lehet magában a kristályban is!
 
Ez a program mindenki számára személyre szabott, mellyel felgyorsíthatja a cél elérését. A kristályok igen hatásosan állítják át rezgéseinket, de mindig idő kell nekik, hogy a pozitív hatásaik jelentkezzenek.
 
A szenzitívebb emberek már egy-két nap után érezhetnek változást, de a kevésbé ráhangoltabb társaiknak több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.
 
Kristályprogramozással erősíthetjük már meglévő, jó tulajdonságainkat, de gyengíthetjük rossz tulajdonságainkat is!
Ha TE is szeretnéd megtapasztalni a kristályok fantasztikus tulajdonságait, jelentkezz kristályprogramozás tanfolyamra a www.szellemszive.hu-n!
 
Kérdés, vagy észrevétel esetén hívd a +36-70-329-4960-as telefonszámot, illetve e-mailt is írhatsz az info@szellemszive.hu címre!
 
Az alábbi űrlap segítségével pedig jelentkezz a kurzusra!
Részt vehetsz személyesen vagy ONLINE is.