Tudj meg mindent a csakratisztításról!

Testünk nemcsak kémiai anyagokból, szövetekből áll, hanem egy állandó energia lengi körül kívül és belül, ami mozgatórugója gondolkodásunknak, szellemünknek, ez mind befolyásolhatja sorsunkat is. Ezek az energiák úgynevezett csakrákban összpontosulnak, onnan árad ki testünk minden pontjára. Ha bármilyen okból, hatásból kifolyólag valamelyik csakra nem megfelelően működik az felborítja testi, lelki egyensúlyunkat, ezt a problémát orvosolja a csakratisztítás. A folyamat során helyreállítják a csakrák energiaegyensúlyát, így azok újra megfelelően működhetnek.

A csakratisztítás segít különböző fizikai betegségek legyőzésében is. A hétköznapok nehézségeinek leküzdéséhez erőt és lendületet kapunk, a tisztulás során rálelhetünk belső utunkra, aminek segítségével haladunk a tudatos életvezetés felé. Rendezhetjük viszonyainkat környezetünkkel, és nem utolsó sorban magunkkal, nélkülözhetetlen, hogy elfogadjuk saját énünket, ezáltal a világhoz is másképp viszonyulunk. A szorongás, korábbi sérelmeink feldolgozása megmérgezgetik mindennapjainkat, a csakratisztítás erre is megoldást nyújt, boldogabb emberré válhatunk a megújulás után!

csakratisztítás során újra energiával tölthetjük meg alul működő csakráinkat, vagy ellenkező esetben levezetjük a felesleget a túlműködő energiaközpontokból, mindezt meditációval, gyakorlatokkal, helyes légzéstechnika alkalmazásával. A tisztítási folyamat lényege, hogy a csakráinkban fellelhető elakadásokat feloldjuk, ezzel beindítva az energiaáramlást, így a testünk és szellemünk összhangba kerül.

csakratisztítás összetett művelet, ezért a gyakorlatokat következetesen kell végezni, nem kihagyható egyetlen lépés sem, minden egymásra épül! A tisztítás során feljuthatunk a gyökércsakrától a koronáig, majd vissza a legalsó szintekre, így érhetjük el fokozatosan, hogy megszabaduljunk az alacsony rezgésű, vagy negatív energiáktól.

Ha úgy érzed, hogy spirituális útra kell lépned a kiegyensúlyozott élet érdekében, akkor keress meg bátran!

Bővebb információt ide kattintva találsz! Kérdés esetén hívj minket telefonon a 06-70-329-4960-as számon vagy írj e-mailt az info@szellemszive.hu címre!