Vedd saját kezedbe a sorsodat!

 

Tudtad-e?

A SORS átalakítás módszertana egy olyan spirituális módszer, amelyet nemtől, kortól, előképzettségtől függetlenül bárki megtanulhat.

Három napos ingás sorstisztító tanfolyam személyesen Budapesten, vagy ONLINE Albecz Margaréta, Gréti instructor és tanácsadó irányításával.

 

Szeretnéd végre saját kezedbe venni sorsod alakítását?

 

Szeretnéd megismerni, jobb útra terelni, megtalálni a számodra leghelyesebbet? Sajátítsd el a SORS átalakítás módszertanát, vegyél részt a képzésen!

A Te életedben is vannak olyan elakadások, traumák, amelyek gátolják sorsod kiteljesítését? Úgy érzed, hogy nem vagy teljesen ura az életed alakulásának, szeretnél többet kihozni belőle? A SORS átalakítás módszertana egy intenzív spirituális energiákkal dolgozó rendszer, amelynek segítségével elsajátíthatod, hogyan irányítsd Te magad a sorsodat! A képzés során teljesen átalakulhatsz, más nézőpontok szerint fogod látni a világot. A lelked a világosságot, a helyes utat keresi. Engedd meg neki, hogy bepillantást tegyen az Univerzális energiák azon részleteibe, melyekbe ez a technika segíthet.

A 3 napos tanfolyam első részében a lelked ráhangolódik a magasabb tudatosságú energiákra, és megtanulod azt, hogyan dolgozz együtt a lelkeddel. A tanfolyam második felében, újabb ismeretek birtokába kerülhetsz, amelyek még magasabb tudatszintre emelnek.

Ezzel a spirituális gyógyító eljárással olyan területeken tudunk nagytakarításokat, átalakításokat végezni, amire a léleknek szüksége van. A Felsőbb hatalmak adnak felhatalmazást, és annyiban engedik meg az átrendezést, ameddig azt a lélek el tudja viselni és amennyire szüksége van rá.

 

Ismerd meg a sors törvényszerűségeit, és akkor TE magad lehetsz életed irányítója!

 

Inga segítségével Felsőbb Énünkön keresztül tárjuk fel és tisztítjuk ki a blokkokat, elakadásokat. Egyedi ingatáblázatokkal tudjuk a kapcsolatot megteremteni az Égi irányítással, Spirituális Vezetőinkkel, majd beazonosítani a tudatalattiban futó programokat.

Ha szeretnéd kézbe venni sorsod alakítását, ha pozitív változásokra, harmóniára vágysz, add át magad a SORS átalakítás módszertanának, vegyél részt az ingás sorstisztításon!